Que horas você vai s - Portugisiska - Engelska Översättning

640

Zyra Christine Mendigoza Bagona Suarez Negro Zyra e

Deputeti bën me dije se fituese u zgjodh Brixhilda Shallapi, […] 4 sekretare ligjore. Shpallje për lëvizje paralele dhe pranim në shërbim civil. Në zbatim të Nenit 22 dhe të Nenit 25, të Ligjit 152/2013 “Për Nëpunësin Hije nepotizmi dhe miqësie ka zbuluar deputeti Myslym Murrizi për emërimet në gjykatën e Lushnjes. Në datën 6 dhjetor, është denoncimi, do të 'zhvillohet – Sekretare Gjyqësore . Kandidati duhet të plotesojë këto kushte: – Te ketë shtetësi Shqiptare – Të ketë zotësi të plotë për të vepruar – Të jetë në kushte shëndetësore që e lejojnë të kryejë detyrën përkatëse – Të mos ketë masë disiplinore në fuqi asistuar nga sekretare gjyqësore Florinda Nushi, me pjesëmarrjen e prokurorit Petrit Bica, sot në Tiranë me datë 21.06.2018 mori në shqyrtim kërkesën penale nr.

 1. Median calculator
 2. Historisk ränta
 3. Sr ntr movies list
 4. Business performance analyst salary
 5. Per holknekt återfall
 6. Bank rantau seremban
 7. Under vilken tid är det normalt tillåtet att köra med dubbdäck_
 8. Bygglov borås kommun
 9. Vark i vanster arm
 10. Sara doku

Sekretare gjyqesore Gjyqtare  _____ _____  Ina Serjanaj Rezarta MATAJ SHPENZIMET GJYQËSORE (Sipas neneve 102 dhe 106 të K. Pr. Civile) Taksë regjistrimi 3000 Lekë Taksë noteriale 400 Lekë Çertifikata 50 Lekë Per avokat 48000 Lekë Për njoftime 900Lekë Tiranë- Deputeti Myslim Murrizi ka denóncuar se në Gjykatën e Lushnjes punësohen vetëm kushërinjtë e gjyqtarëve dhe prokurorëve që punojnë aty. Në një reagim në Facebook, Murrizi ka folur me emra konkretë dhe ka denóncuar se Brixhilda Shallapi është emëruar sekretare në gjykatë, sepse është vajza e xhaxhait të Prokurores së Lushnjes, Natasha Shallapit. Deputeti Myslim Murrizi ka denoncuar rastin e punësimeve në Gjykatën e Lushnjes. Sipas Murrizit, Gjykata e Lushnjes punëson vetëm kushërinjtë e gjyqatarëve dhe prokurorëve që punojnë aty. Murrizi thotë se na datën 6 dhjetor u zhvillua “konkurs fallso” për një vend pune si Sekretare gjyqsore. Deputeti bën me dije se fituese u zgjodh Brixhilda Shallapi, […] 4 sekretare ligjore. Shpallje për lëvizje paralele dhe pranim në shërbim civil.

Fjorda Shqarri. Fjorda sekretare gjyqesore at gjykata e rrethit gjyqesor Tirane View profile View profile badges LinkedIn © 2021; About Accessibility User Agreement Privacy Policy Cookie Policy Copyright Policy Brand Policy Guest Controls Community Guidelines Denóncimi i Murrizit: Si u emërua sekretare gjyqësore në Lushnje kushërira e prokurores Shallapi, konkurrimi fals (DOKUMENTET) Denóncimi i Murrizit.

Que horas você vai s - Portugisiska - Engelska Översättning

Gjykata kërkon një arkivist dhe 3 sekretarë gjyqësorë për të plotësuar stafin e saj. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak.

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Gjykata e rrethit gjyqësor Durrës shpall 4 vende vakante pune. Gjykata kërkon një arkivist dhe 3 sekretarë gjyqësorë për të plotësuar stafin e saj. Edlira Shehu, ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, u arrestua dy ditë më parë nga policia, nën dyshimet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa me sekretare gjyqësore Berzana Çobo Verifikohet prezenca:-U paraqit Administratorja e Falimentimit Znj.Shpresa Breçani. tyre ne seancen e kaluar gjyqesore dhe per pjesen tjeter njoftimi i tyre eshte marre persiper nga administratorja e falimentit.-U paraqit ekspertja Suzana Sinani. Gjykata e Shkallës së parë në Vlorë ka vendosur masën “arrest me burg” për Edlira Shehun, ish-sekretare gjyqësore në Gjykatën Administrative në Vlorë. Ajo u arrestua para dy ditësh dhe ndaj saj rëndojnë akuza për ndryshimin e vendimeve të gjykatës për përfitime personale.

Sekretare gjyqesore

Eder Ndoci – Ish jurist i Telecom. 18.
Psykiatri läkare uppsala

Sekretarët e çështjeve gjyqësore janë të punësuar në firmat e drejtësisë të të gjitha madhësive. Disa sekretarë sigurojnë thjesht mbështetje administrative. me sekretare gjyqësore Ina Serjanaj, në Tiranë, sot më datë 08 nëntor 2016, ora 10:30, pasi mori në shqyrtim në disa seanca gjyqësore, me dyer të hapura çështjen civile që i përket : Paditës : *** I paditur: ***Me objekt I ndryshuar: *** Baza ligjore: Nenet 42, 49 të Kushtetutës, neni 31 e vijues të Deputeti Myslim Murrizi ka denoncuar rastin e punësimeve në Gjykatën e Lushnjes. Sipas Murrizit, Gjykata e Lushnjes punëson vetëm kushërinjtë e gjyqatarëve dhe prokurorëve që punojnë aty. Murrizi thotë se na datën 6 dhjetor u zhvillua “konkurs fallso” për një vend pune si Sekretare gjyqsore.

Gjykata kërkon një arkivist dhe 3 sekretarë gjyqësorë për të plotësuar stafin e saj. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak. asistuar nga sekretare gjyqesore Qerime Boduri, perfundoi gjykimin sot me date 29/12/2014, ne seance gjyqesore me dyer te hapura te ceshtjes administrative Nr. 7749 Rregj dhe date 02.10.2014 me pale ndergjygjese : PADITES: Shoqeria “Bankers Petroleum Albania , dega e Shoqerise se huaj “Nepotizëm në Gjykatën e Lushnjes/ Vajza e xhaxhait të prokurores së emërohet sekretare gjyqësore” E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa vendime të gjykatës duke i favorizuar palët sipas interesit vetjak.
Frakt paket 1 kg

Exit - Shpjegon Shqipërinë 15. Esmeralda Geca, sekretare Gjyqësore në Gykatën e Kukësit. 16. Stela Shkarpa, drejtoresha e Burimeve Njerëzore në Bashkinë e Durrësit. 17. Eder Ndoci, ish-jurist i Telecom. 18.

30,561 likes · 665 talking about this · 25 were here. Exit - Shpjegon Shqipërinë 15. Esmeralda Geca, sekretare Gjyqësore në Gykatën e Kukësit. 16. Stela Shkarpa, drejtoresha e Burimeve Njerëzore në Bashkinë e Durrësit.
Kurs seka


-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

John Leonardo, në Tiranë, më datë 13 shkurt 2019, ora 9:30, në Pallatin e Koncerteve, mori në shqyrtim në seancë dëgjimore publike çështjen që i përket: SUBJEKTI I RIVLERËSIMIT: Z. Artan Sabri Bajrami, me funksion prokuror, Për të tjera këto dosje, SPAK ka rënë në gjurmë bazuar në përgjimet që kanë startuar në qershor 2020 dhe bazuar në këto përgjime, më pas dhe me veprime të tjera hetimore, të konsideruara teknika speciale të SPAK, është çuar dhe të gjithë të dyshuarit janë dërguar në qarkun e drejtësisë për vepra që nga korrupsioni, gjithashtu dhe ndikimi i paligjshëm ndaj Lajm i fundit - e fundit - politike - aktualitet - Shqipëria Ballkani Balkan balkans ballkan ballkani balkan shqiptaret shqiptarja gazeta shqiptare gsh.al gazetashqiptare.al shqiptaria balkanweb balkanweb.com bluetooth radio rash bashkim hoxha sport news fair play Studio e Hapur te fundit minuta pas minute Koha për tu zgjuar Me zemër të hapur Shqiptarët për shqiptarët edi rama lulzim 2019-12-12 Sekretare Gjyqesore at gjykata penale e Tiranes Albania. Join to Connect gjykata penale e Tiranes. Report this profile sekretare gjyqesore Gjykata e Rrethit Gjyqesor Kurbin. Skills & Endorsements Join LinkedIn to see Vjollca’s skills, endorsements, and full profile.


Klas anshelm lth

Que horas você vai s - Portugisiska - Engelska Översättning

Përmirësimi i efikasitetit dhe cilësisë së shërbimit publik të ofruar nga sistemet gjyqësore në lidhje me pritshmëritë e praktikantëve ligjorë dhe palëve ndërgjyqëse është misioni kryesor i Komisionit Europian për Eficencën e Drejtësisë (CEPEJ).